Ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την περιφέρεια  Δυτικής Μακεδονίας, θα κατέβει ο Θόδωρος Καρυπίδης, όπως δήλωσε ο ίδιος την Τετάρτη, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παρεχώρησε από την Κοζάνη.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, την υποψηφιότητά του οποίου είχε ανακοινώσει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια την απέσυρε,   σημείωσε ότι όπως σεβάστηκε την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξει, έτσι σέβεται και την απόφαση του κόμματος να άρει τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

Δήλωσε ότι δεν θέλει στήριξη από κανένα κόμμα, το όνομα της παράταξης του είναι «Δύναμη ανατροπής για τη Δυτική Μακεδονία», και θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης.

Σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει στο Διαδίκτυο για τη ΝΕΡΙΤ, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους Εβραίους, είπε ότι επρόκειτο απλώς για αναπαραγωγή ενός σχολίου και αναλαμβάνει μόνο αυτή την ευθύνη. Για το γεγονός ότι φιλοξένησε τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σε τηλεοπτική εκπομπή του, εξήγησε ότι το έκανε ως δημοσιογράφος στο πλαίσιο της πολυφωνίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από