Ως κινηματογραφικός Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι συνεχώς περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις. Αλλά και στην προσωπική του ζωή δεν πάει πίσω. Στο πλαίσιο της δίκης για τις υποκλοπές τηλεφώνων από τα στελέχη της εφημερίδας «News of the World», δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι χρησιμοποιώντας παράνομο λογισμικό είχε υποκλέψει μηνύματα από το κινητό του Ντάνιελ Κρεγκ προς την Κέιτ Μος στα οποία εξέφραζε τα ερωτικά αισθήματα που είχε για εκείνη.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Νταν Εβανς, πρώην συντάκτη της «Sunday Mirror», σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο βρετανός ηθοποιός είχε γράψει στο διάσημο μοντέλο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ». Και μάλλον η ερωτική έλξη ήταν αμοιβαία, αφού η απάντηση της Μος στο εν λόγω κείμενο ολοκληρωνόταν επίσης με τη φράση «Σ’ αγαπώ». Το 2004 είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες στο Χόλιγουντ που ήθελαν τον Ντάνιελ Κρεγκ να είναι ζευγάρι για κάποιους μήνες με την καλλίγραμμη συμπατριώτισσά του, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει το γεγονός.

Στο δικαστήριο, όταν ο δικαστής ρώτησε τον δημοσιογράφο εάν υπάρχει πιθανότητα να μπέρδεψε τα μηνύματα του Κρεγκ προς τη Σιένα Μίλερ με την οποία –όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο της ίδιας δικαστικής έρευνας –είχε δεσμό, ο Εβανς ήταν αρνητικός. Τόνισε μάλιστα πως πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις και ήταν σίγουρος για το τι είχε διαβάσει. Εξίσου σίγουρος δήλωσε και για το μήνυμα που φέρεται να άφησε ο Τζουντ Λο στον τηλεφωνητή του Κρεγκ, με το οποίο τον καλούσε να ασχοληθεί μόνο με τη δική του κοπέλα και να αφήσει τη Μίλερ, την τότε σύντροφό του, ήσυχη, παρά την αρχική διάψευση του βρετανού ηθοποιού.