Οι Χοσέ Χολέβας και Πάουλο Μασάντο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού ενόψει του στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο (19.30) και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Ο Χολέβας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο και ο Μίτσελ σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ προτίμησε να τον προφυλάξει.

Ο Μασάντο ένιωσε λίγο βαρύ τον προσαγωγό του και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στο γήπεδο. Και οι δύο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Φουστέρ, Βαλντές, Τόρες, Σιόβας και ο Σαλίνο (για να πάρει ανάσες).

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων έριξε το βάρος στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων. Επίσης οι Ερυθρόλευκοι δούλεψαν στις στημένες φάσεις.

***Στο πλευρό του «Παιδικού Σπιτιού» του Πειραιά βρέθηκε για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός. Εκπρόσωποι της ΠΑΕ , του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της UNICEF, επισκέφθηκαν το χώρο που φιλοξενεί αυτή την περίοδο εφτά αγόρια στο πλαίσιο της υποστήριξης που παράσχει η UNICEF στο «Παιδικό Σπίτι», το οποίο στηρίζει ο Ολυμπιακός ΣΦΠ. Η πρωτοβουλία αυτή είναι αποτέλεσμα της σημαντικής συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη UNICEF. Οι άνθρωποι του συλλόγου και της UNICEF μοίρασαν στα παιδιά σχολικές τσάντες, τετράδια και ρούχα. Το «Παιδικό Σπίτι» του Πειραιά ιδρύθηκε το 1963 κι έκτοτε έχει φιλοξενήσει πάνω από 600 παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν και βγαίνουν έτοιμοι πολίτες για να προσφέρουν στην κοινωνία. Εξάλλου ο Ολυμπιακός έστειλε 250 δώρα UNICEF στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε για την προσφορά δώρων στα παιδιά.