Κρυφτούλι με τους ελβετούς εισαγγελείς έπαιξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος (φωτογραφία), όταν εκείνοι του έθεσαν πιεστικές ερωτήσεις για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, στο οποίο φέρεται ότι μπήκαν 500.000 ελβετικά φράγκα τον Σεπτέμβριο του 1998 που συνδέονται με τις χρυσές μίζες από τα εξοπλιστικά. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, τα χρήματα «κατατέθηκαν από τον άνθρωπο που έκανε το συμβόλαιο με τη γυναίκα μου αξιοποιώντας και ένα μέρος δικής μου ασφάλειας που είχε ολοκληρωθεί έπειτα από 35 χρόνια δουλειάς στη Γερμανία. Δηλαδή 250.000 φράγκα μεταφέρθηκαν από τη δική μου ασφάλεια και το υπόλοιπο το διέθεσε από δικούς του πόρους ένας άνθρωπος που δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομά του».

Ελβετός εισαγγελέας: Τα έγγραφα αποτυπώνουν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση. Η πληρωμή των 500.000 ελβετικών φράγκων έγινε με επιταγή και αυτή χρεώθηκε στον λογαριασμό της εταιρείας Bluebell με έδρα τη Λιβερία.
Ακης: Δεν το γνωρίζω. Αυτά που λέτε είναι αδιανόητα. Δεν έχω καμία σχέση με την Bluebell, ούτε η γυναίκα μου. Η εταιρεία αυτή είναι του Νίκου Ζήγρα και δεν έχει σχέση μ' εμένα. Την ίδια ώρα το Συμβούλιο Εφετών έκρινε κατά πλειοψηφία ότι ο 83χρονος εκπρόσωπος της εταιρείας Ατλας στην Ελλάδα Παναγιώτης Ευσταθίου δεν πρέπει να προφυλακιστεί για λόγους υγείας.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από