«Στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία» δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Καρυπίδης, για τον οποίο υπήρξαν ποικίλες αντιδράσεις τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το όνομά του σχετικά με μια πρόσκληση του Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή του, ο Θοδ. Καρυπίδης υποστήριξε: «Η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε απ' την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των ΜΜΕ και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου».

«Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη», είπε ο Θοδ. Καρυπίδης. «Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ' αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις».

«Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου» είπε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από