Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ αφού, αν αληθεύουν οι πληροφορίες που μεταδίδουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχει μπει σφήνα στη μεταγραφή του και η Γουέστ Χαμ.

Η Mirror και το Sky Sports μεταδίδουν ότι τα σφυριά επιχειρούν με βελτιωμένη προσφορά της τελευταίας στιγμής ν’ αρπάξουν από τα χέρια της Φούλαμ τον έλληνα επιθετικό.

Παρότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τη Φούλαμ για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου, η άφιξη του τελευταίου στον Λονδίνο έχει ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες των σφυριών προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, η Γουέστ Χαμ έχει ανάγκη από έναν δυνατό επιθετικό παίκτη που θα την βοηθήσει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Η Φούλαμ βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τον πειραϊκό σύλλογο και την τελευταία εβδομάδα αύξησε την προσφορά της, πετυχαίνοντας μια τελική συμφωνία για την απόκτηση του έλληνα διεθνούς παίκτη.

Τώρα όλα δείχνουν, σύμφωνα πάντα με τα μέσα ενημέρωσης στο μεγάλο νησί, ότι θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη την τελευταία ημέρα με την Γουέστ Χαμ για την εξασφάλιση της υπογραφής του παίκτη.