Στελέχη από όλες τις ομάδες και τις τάσεις στο εσωτερικό του ΠαΣοΚ συμμετέχουν στις τρεις επιτροπές που όρισε ο πρόεδρος του Κινήματος για το πρόγραμμα, τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.Είναι ενδεικτικό ότι στις επιτροπές παίρνουν μέρος βουλευτές και υπουργοί, όπως και στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης από τους 11 και από την Κίνηση των 75.
Για παράδειγμα στην Επιτροπή Προγράμματος συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Φ. Σαχινίδης, Γ. Πεταλωτής, Ν. Σηφουνάκης, Αθ. Τσαυτάρης, Κ. Πιερρακάκης, Τ. Ρήγας, Θ. Χειμωνάς.
Επίσης στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης συμμετέχουν η κυρία Φώφη Γενννηματά και οι κ.κ. Βαγγέλης Αργύρης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Μιχάλης Κασσής, Δημήτρης Λιντζέρης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Ντόλιος,  Αντώνης Σαουλίδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τέλος, στην Επιτροπή Ευρωεκλογών έχουν ενταχθεί οι κυρίες Τόνια Αντωνίου, Αγγελική Γκερέκου, Κατερίνα Μπατζελή, Εύη Χριστοφιλοπούλου και οι κ.κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, Δημήτρης Καρύδης, Χρήστος Πρωτόπαπας.
Mε τα συνδικατα. Την ώρα που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στις σχέσεις του ΠαΣοΚ με τους 58, ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιχειρεί πάντως να στρώσει τα πράγματα και στο εσωτερικό του κόμματός του.Γι' αυτόν τον λόγο αποδέχτηκε πρόσκληση συνδικαλιστικών στελεχών του ΠαΣοΚ και την Πέμπτη το βράδυ συναντήθηκε στην Ταβέρνα του Βασίλη στον Κορυδαλλό με 40 κορυφαία στελέχη της ΠΑΣΚΕ που ανήκουν στη δύναμη της ΓΣΕΕ και εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα συνδικάτα του χώρου: τράπεζες, μεταφορές, συγκοινωνίες, τουρισμό,  πετρέλαια, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, Ταχυδρομεία, Ναυπηγεία, ναυτικούς, εργατικά κέντρα από την Αττική κ.λπ.
Ανάλογες εκδηλώσεις στις οποίες κυριαρχεί η προσωπική επαφή του προέδρου του ΠαΣοΚ με στελέχη του κόμματος θα γίνουν και το επόμενο διάστημα. Ηδη έχουν προγραμματιστεί «χαλαρές» συναντήσεις με την ΑΔΕΔΥ, τους επιστήμονες του ΠαΣοΚ, τους αγρότες και τους επαγγελματίες.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από