Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα… ανταμώσουν ξανά οι δύο Αλγερινοί που πρωταγωνίστησαν στην περσινή κατάκτηση των δύο συνεχόμενων νταμπλ από τον Ολυμπιακό (2012, 2013). Ο ιστορικός σύλλογος της Αγγλίας ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ από τους «ερυθρόλευκους» κι έτσι ο διεθνής στράικερ θα ξαναγίνει συμπαίκτης του Τζαμέλ Αμπντούν.

«Ο 29χρονος που αγωνιζόνταν ως δανεικός στην τουρκική Σιβασπόρ υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών στο Σίτι Γκράουντ. Εχει εντυπωσιακό ποσοστό σκοραρίσματος με 39 γκολ σε 56 αγώνες πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, τα 20 εκ των οποίων στην περσινή σεζόν στην οποία ήταν πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εχει σημαντική εμπειρία από το Champions League, σκοράροντας στις νίκες εναντίον της Αρσεναλ και της Ντόρτμουντ» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Νότιγχαμ, πρωταθλήτριας Ευρώπης το 1979 και το 1980, που πλέον αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία της Αγγλίας (Τσάμπιονσιπ), αλλά διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Μετά από 26 ματς στον «μαραθώνιο» των 46 αγωνιστικών, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.