Μία ανάσα φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός σε συμφωνία με τη Φούλαμ για την παραχώρηση του Κώστα Μήτρογλου. Το βράδυ της Τρίτης υπήρξε ενημέρωση από τους Ερυθρόλευκους ότι οι συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο θα συνεχιστούν την Τετάρτη και η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει πάνω από €15 εκατ. για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του 26χρονου διεθνούς φορ.

Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση των €11 εκατ. της Φούλαμ. Οι Αγγλοι επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση περίπου €14 εκατ. και επομένως €1 εκατ. χωρίζει τις δύο πλευρές για να γίνει το deal της μεταγραφής.

Η πλευρά του Πιστολέρο πιστεύει ότι ο σύλλογος του Λονδίνου θα ικανοποιήσει το αίτημα του Ολυμπιακού και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Ο 26χρονος διεθνής φορ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (20.00) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Νωρίτερα, το Sky Italia μετέδωσε πως το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες ολοκληρώθηκε και ο 26χρονος διεθνής φορ θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή των Λονδρέζων, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο έναντι του ποσού των €10 εκατ.

Ο Μήτρογλου είναι θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και πήρε τις διαβεβαιώσεις πως θα αποτελέσει το πρώτο βιολί της Φούλαμ, στην προσπάθεια για παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Μήτρογλου φαίνεται ότι έπαιξε ο αρχηγός της Εθνικής και παίκτης της Φούλαμ Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος έπεισε τον διεθνή φορ να αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα που μετέχει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας την προοπτική να κάνει νέα μεταγραφή σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Σε ότι αφορά το ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, ο Μίτσελ έχει πάρει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και όλους τους επιθετικούς: Σαβιόλα, Μήτρογλου, Σέποβιτς, Ολαϊτάν.

Η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος, Βούρος.

Εκτός έμειναν οι Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Χολέβας (τιμωρημένος), Σιόβας (τραυματίας).

***Το ισπανικό κανάλι Tve βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να κάνει θέμα για τον Ολυμπιακό. Οι Ισπανοί πήραν στιγμιότυπα από την προπόνηση και δηλώσεις από τους Μίτσελ, Ρομπέρτο, Τόρες, Φουστέρ. Επίσης το ισπανικό κανάλι επικεντρώθηκε στους Ιμπαγάσα, Σαβιόλα Ντομίνγκες και στους Μήτρογλου, Παπαδόπουλο.