Ήταν να μην δοθεί άδεια για έκδοση δελτίων στον Άρη. Οι Κίτρινοι προχώρησαν και στην έβδομη μεταγραφή τους, προκειμένου να τα παίξουν όλα για την παραμονή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Το νέο απόκτημα του Άρη, είναι ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής των Κίτρινων και αγωνίστηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης μέχρι το 2011.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την απόκτηση του Βανγκέλι, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Κρίστι Βανγκέλι. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός, που αγωνίζεται τόσο ως πλάγιος μπακ, όσο και ως αμυντικός χαφ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Ο Κρίστι Βανγκέλι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη το 2003, αλλά προβιβάστηκε γρήγορα στην πρώτη ομάδα. Με τη φανέλα των κίτρινων αγωνίστηκε έως το 2011 (συμπλήρωσε 106 συμμετοχές), οπότε μεταγράφηκε στην ουκρανική Τσερνομόρετς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, με την οποία μετρά 33 συμμετοχές.

«Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στον Άρη. Αισθάνομαι ότι επέστρεψα στο σπίτι μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Δεν είναι, άλλωστε, ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις», δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του».