Εμφανίστηκε ως guest star στη χθεσινή εκδήλωση στην Κηφισιά, αλλά από τη στιγμή που ζήτησε και πήρε τον λόγο έγινε σαφές πως εντάσσεται πλήρως στο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε πως «είμαστε στην αρχή της σχέσης μας» και προειδοποίησε τους συγκεντρωμένους πως ο χρόνος είναι εναντίον της Κεντροαριστεράς. «Εχουμε ελάχιστο χρόνο για την επιβίωση» είπε προβλέποντας ότι τα δύο μαμούθ, όπως χαρακτήρισε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, «δεν έχουν δισταγμό να ποδοπατήσουν οποιαδήποτε δύναμη βρεθεί μπροστά τους ποντάροντας στον λαϊκισμό και στη δαιμονοποίηση των άλλων».

Συνεχίζοντας είπε πως «σ’ αυτή την ιστορία δεν θα είμαστε πρωταγωνιστές, αλλά στην καλύτερη περίπτωση συμπρωταγωνιστές ή, στη χειρότερη, κομπάρσοι» για να συμπληρώσει με χιούμορ που προκάλεσε το χειροκρότημα του ακροατηρίου πως «δεν πειράζει, και ο Μπραντ Πιτ ξεκίνησε από διαφημιστικά».

Ο κ. Τατσόπουλος μίλησε σκληρά για τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι εάν αναλάβει στην εξουσία επειδή δεν έχει άρτο θα δώσει θεάματα και για την ακρίβεια «δικαστικά θεάματα», ενώ έκανε λόγο για «λαϊκούς πολιτοφύλακες» που δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν όταν τους πουν για «τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό».