Απίστευτη ανατροπή στη Λιβαδειά και σπουδαία νίκη του Λεβαδειακού επί του Αρη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τους βαθμούς με σκορ 4-3 και με γκολ που ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα.Ο Αρης μολονότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά, είδε στο τελευταίο δεκάλεπτο να χάνει τους βαθμούς, καθώς δέχθηκε τρία γκολ. Ετσι, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα για τον Αρη, που πάντως αγωνίστηκε με τους παίκτες που απέκτησε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.Στο 30′ ο Μπακασέτας έκανε το 0-1 και στο 48′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2 για τον Αρη.

Στο 64′ ο Λεβαδειακός μείωσε με τον Κώτσιο και στο 82′ ο Μανιάς έκανε το 1-3 για τον Αρη. Ο Λεβαδειακός στο 84′ έφτασε στο 2-3 με τον Ιντζίδη και στο 86′ ο Κώτσιος έβαλε νέο γκολ για το 3-3. Και στο πέμπτη λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βαρέλα πέτυχε το 4-3, ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή για τον Λεβαδειακό.

Κόκκινη: Μπουγαϊδης (στο 77′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Κίτρινες: Γουναρίδης, Αγκάνθο, Μάρτινς, Γιαννίτσης, Μανιάς, Καπό, Σουνάς, Βλάχος, Πετράτσι.

Διαιτητής: Ιωαννίδης.

Λεβαδειακός: Πρζιρόβσκι, Γεωργίου(80′ Γιάντσης), Λυκογιάννης, Κώτσιος, Μουλόπουλος, Καπό, Χαραλάμπους, Κονέ, Πετράτσι(80′ Βαρέλα), Ορτέγκα, Μάρτινς(74′ Ιντζίδης).

Αρης: Γουναρίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς(70′ Ηρακλής), Τσουμάνης, Μπακασέτας(80′ Κύριγας), Καμινιώτης, Αγκάνθο(46′ Τάτος), Μανιάς, Μπουγαϊδης, Βλάχος.