Κλειστό θα μείνει τμήμα της θύρας 7 που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 θέσεις στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στο ματς Oλυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ (25 Φεβρουρίου) καθώς η  ΟΥΕΦΑ απέρριψε την έφεση των Ερυθρολεύκων.

Η τιμωρία είχε επιβληθεί για το πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο που είχαν αναρτήσει οπαδοί του στον αγώνα με την Αντερλεχτ στο Φάληρο.   

Οσον αφορά το θέμα της απόκτησης στόπερ, ο Μίτσελ θέλει στο ρόστερ τον συμπατριώτη του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρουμπίν Καζάν.

Ο Ολυμπιακός κάνει ενέργειες για τον δανεισμό του 27χρονου ισπανού αμυντικού ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στους Ερυθρολεύκους. Από τον Ολυμπιακό διευκρινίστηκε ότι δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του Ράφικ Τζιμπούρ στη Καζάν ως αντάλλαγμα στην προσπάθεια μετακίνησης του Μαρκάνο στον Πειραιά.

Ο 23χρονος νορβηγός μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριάμισι ετών στους Πειραιώτες. Ο παίκτης προορίζεται για δανεικός στον Εργογέλη.