Πρώτη νίκη του Σάντος στο Μουντιάλ! Ο Ρανταμέλ Φαλκάο τραυματίστηκε σοβαρά και μάλλον δεν θα ακολουθήσει την Εθνική Κολομβίας στη Βραζιλία. Η ελληνική ομάδα θα έχει έναν επικίνδυνο αντίπαλο λιγότερο απέναντί της. Και όπως λέει ο ποιητής, η χαρά του ενού, Χάρος τ’ αλλουνού…

Η αγγλική εφημερίδα «Σαν» βιάστηκε να κλείσει το φύλλο της το βράδυ της Τετάρτης και με ολοσέλιδο θέμα «χειροκροτούσε» την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εις βάρος της Σάντερλαντ. Την ώρα που τυπωνόταν το βρετανικό ταμπλόιντ, μεθυσμένος οπαδός των Κόκκινων Διαβόλων ζητούσε από την αστυνομία να τον φέρει σε επαφή με τον Φέργκιουσον. «Θέλω να τον βρίσω», είπε ο οπαδός, «γιατί αποκλειστήκαμε». Η Γιουνάιτεντ είχε πραγματικά αποκλειστεί και το βρετανικό ταμπλόιντ εξευτελιστεί για ακόμη μία φορά.
Ο Μέσι γύρισε φουριόζος και είτε βάζει γκολ κατά βούληση είτε δίνει πάσες για γκολ. Κάποιοι υποστήριζαν ότι ο τραυματισμός του Αργεντινού δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα διάλειμμα ενόψει Μουντιάλ. Δικαιώνονται!
Η χαρά στη Μίλαν κράτησε λίγο. Ηρθε ο Ζέεντορφ, ανέκραξε «δεύρο έξω», αναστήθηκε η ομάδα στο πρώτο ματς άλλα, όπως και με τον Λάζαρο, το μοιραίο επανήλθε. Τα θαύματα στο ποδόσφαιρο έχουν μικρή διάρκεια, όπως και στη ζωή!