Με καυστικό, ως συνήθως, τρόπο σχολίασε ο Θόδωρος Πάγκαλος τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά μετά και τη συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας των 58 στο Περιστέρι, όπου παραβρέθηκαν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΔΗΜΑΡ.

«Βούλγαρη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα ! Όσοι ρωτήσουν «ποιος είναι ο Βούλγαρης», είναι απλώς κακοήθεις» έγραψε την Πέμπτη στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στον κεντρικό ομιλητή της συγκέντρωσης καθηγητή Γιάννη Βούλγαρη.

Το tweet του Πάγκαλου έσπευσε να σχολιάσει με επίσης καυστικό τρόπο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος επίσης από το Twitterέγραψε:

«Οτι ο κ. Πάγκαλος απαξιώνει την προσπάθεια δημιουργίας της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης είναι ελπιδοφόρο, είμαστε στο σωστό δρόμο»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την Πρωτοβουλία των 58. Πριν από έναν μήνα είχε πει ότι στη συγκεκριμένη κίνηση για τη δημιουργία ενός ενιαίου πολιτικού φορέα για την Κεντροαριστερά έχει συρρεύσει «όλο το «Σημιταριό»».