Παραδόθηκαν και συνελήφθησαν από τις Αρχές του Λονδίνου, ο επιχειρηματίας Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, που αναζητούνταν με διεθνή εντάλματα σύλληψης στην υπόθεση για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , διεξάγονται όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την άμεση έκδοσή τους στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Γεώργιος Στ. Καψής, «ο τόπος διαμονής του κ. Γριβέα και της κ. Βάτσικα ήταν γνωστός στις βρετανικές αρχές, τις οποίες οι ίδιοι είχαν ενημερώσει γραπτά και προφορικά. Σήμερα εμφανίστηκαν ενώπιόν τους σε προκαθορισμένο ραντεβού».

Σε σχέση με όσα διακινούνται στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης,ο κ. Καψής δήλωσε ότι, ενώ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, «δημιουργούν επικίνδυνα αρνητικό κλίμα σε βάρος των εντολέων μου για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, πριν κριθούν από τη Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύονται». 

«Ο κ. Γριβέας και η σύζυγός του είναι από τους επιχειρηματίες εκείνους που πέφτουν μαζί με τις επιχειρήσεις τους και αυτό θα αποδειχθεί κατά την πορεία των ερευνών. Δυστυχώς, μία εταιρεία με διεθνή δραστηριότητα και αναγνώριση, με δυναμική που ξεπερνούσε τα όρια της Ελλάδας, με ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια ανάπτυξης, καταστράφηκε παίρνοντας μαζί της ότι χτίζανε 20 χρόνια με σκληρή δουλειά», κατέληξε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ζευγαριού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από