Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι ο τελευταίος που μπορεί να έχει άποψη για τη δημοκρατία, καθώς δεν πιστεύει σε αυτήν, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιστολή που απέστειλε το καταζητούμενο μέλος της 17Ν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον Χρ. Ξηρό αυτόκλητο «υπερασπιστή» των «λαϊκών συμφερόντων» και υπογραμμίζει ότι η δράση τέτοιων «τιμωρών», ερήμην των μαζικών αγώνων, έχει αποδειχθεί ότι οδηγεί στην ενίσχυση της καταστολής, του εκφοβισμού της κοινωνίας και στην αναπαραγωγή ενός φαύλου κύκλου βίας, που αξιοποιείται από τις κατεστημένες δυνάμεις για να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες.

«Ήδη κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, τους προσφέρεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο της εργασίας, να αλλάξουν την ατζέντα για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία» αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ τονίζεται ότι «θα διαψευστούν».

Τέτοιου είδους ζητήματα δεν προσφέρονται ούτε για προβοκάτσιες, ούτε για μικροπολιτική εκμετάλλευση, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από