Σόου Μέσι και δύο γκολ από τον Αργεντινό στη νίκη της Μπαρτσελόνα, στον αγώνα Κυπέλλου με τη Χετάφε (2-0). Aγωνία στους Καταλανούς για τον Νεϊμάρ που αποχώρησε τραυματισμένος. Στην πρώτη συμμετοχή του ως βασικός στην ενδεκάδα των Μπλαουγκράνα μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ο Μέσι έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα, την πρώτη φορά με το… σώμα και τη δεύτερη με την επιτάχυνση και το πλασέ που φέρει τη σφραγίδα του.

Η καλή εμφάνιση του Αργεντινού και η πρόκριση της Μπάρτσα στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 24ο λεπτό με πόνους στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.

Το ιατρικό τιμ απέκλεισε την περίπτωση κατάγματος και θεωρεί πιθανότερο ο παίκτης να υπέστη διάστρεμμα. Ακριβής διάγνωση που θα καθορίσει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Νεϊμάρ θα παραμείνει εκτός αγώνων θα γίνει σήμερα. Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε, ενώ κατέβαλε υπερπροσπάθεια να κάνει σέντρα πριν βγει η μπάλα άουτ.

Αγώνας ορόσημο ήταν για τον Τσάβι ο χθεσινός. Ο ισπανός μέσος που συμπληρώνει τα 34 χρόνια του την επόμενη εβδομάδα μπήκε ως αλλαγή στο 70′ και αγωνίστηκε για 700ή φορά σε επίσημο παιχνίδι της Μπάρτσα από το 1998 όταν έκανε το ντεμπούτο του –φυσικά αποτελεί ρεκόρ όπως και τα 23 τρόπαια που έχει κατακτήσει.

Ο Τσάβι αποκάλυψε πως δεν θα είχε διανύσει τόσο δρόμο στο Καμπ Νου αν ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν προέβαλλε βέτο και ακύρωνε τη μεταγραφή του στην Μπάγερν το 2008.