Σε διπλό ταμπλό φαίνεται ότι το παίζει ο Ολυμπιακός για τo θέμα απόκτησης έμπειρου στόπερ. Ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης Ντιέγκο Λουγκάνο και ο 32χρονος Αργεντινός Νίκολας Μπουρντίσο βρίσκονται στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων, αναφέρει ο βρετανικός και ο ιταλικός Τύπος.

Οι Αγγλοι σημειώνουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει με δυναμικό τρόπο στη μεταγραφή του Λουγκάνο, όμως εμπόδιο αποτελεί ο νέος τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Πέπε Μελ, ο οποίος θέλει να αξιοποιήσει τον ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό (την εφετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόνο σε τέσσερα ματς).

Η ιταλική ιστοσελίδα Il Tempo. it έγραψε ότι ο Μπουρντίσο θέλει να αποχωρήσει από τη Ρόμα και ο Ολυμπιακός, η Λεβερκούζεν και η Βαλένθια εξετάζουν την περίπτωση μεταγραφής του.

O Mίτσελ σε δηλώσεις του στη Nova υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για σίγουρη λύση στο κέντρο της άμυνας και όχι για λύση έκτακτης ανάγκης.Ο ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι οι Σάμαρης και Εντιγκά μπορεί να καλύψουν τη θέση του σέντερ μπακ σε έκτακτη ανάγκη.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα είναι παρών στον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (17.15, Νοvasports1).