Δύο ημέρες πριν τα 50ά της γενέθλια, η Μισέλ Ομπάμα δηλώνει ότι δεν είναι αρνητική στην ιδέα του μπότοξ ή του λίφτινγκ.

«Δεν είναι κάτι που φαντάζομαι ότι θα έκανα, όμως έχω μάθει στην ζωή μου να μην λέω «ποτέ»», λέει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Οι γυναίκες πρέπει να έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν για να αισθανθούν καλά με τον εαυτό τους», προσθέτει η ίδια σε συνέντευξή της, που δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του περιοδικού People με αφορμή τα 50ά της γενέθλια.

Το μήνυμα της συζύγου του αμερικανού προέδρου προς τις γυναίκες είναι να φροντίζουν την υγεία τους. Η ίδια τονίζει ότι κάνει πάντα τσεκάπ, ΠΑΠ τεστ και μαστογραφίες, ενώ έχει κάνει και κολονοσκόπηση.

Οσο για τη διατροφή της, λέει ότι τρώει πάντα πολλά φρούτα και λαχανικά. Και βέβαια, «όπως όλοι ξέρουν, γυμνάζομαι συστηματικά», τονίζει η Μισέλ Ομπάμα. Τα γυμνασμένα της μπράτσα άλλωστε, έχουν γίνει η αιτία της αύξησης των πλαστικών επεμβάσεων στα χέρια γυναικών, που προτιμούν το νυστέρι από τον ιδρώτα στο γυμναστήριο.

Η Πρώτη Κυρία δηλώνει ότι εκτός από βάρη και αεροβική γυμναστική, κάνει και γιόγκα

για να διατηρήσει την ελαστικότητά της.

Οσον αφορά τα γενέθλιά της, η Ομπάμα τονίζει ότι είναι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνει.«Αισθάνομαι πάντα πως η ζωή μου εξελίσσεται. Δεν μπορώ να επαναπαυτώ στα ταλέντα μου και την τύχη μου. Πρέπει να συνεχίσω να βρίσκω τρόπους για να αφήνω το στίγμα μου, σαν μητέρα, σαν επαγγελματίας, σαν σύμβουλος για τα παιδιά», λέει.

Η Μισέλ προσθέτει ότι όταν το ζεύγος Ομπάμα φύγει από τον Λευκό Οίκο, τον Ιανουάριο του 2017, η 15χρονη σήμερα κόρη της Μάλια θα πηγαίνει πλέον πανεπιστήμιο, ενώ η 12χρονη Σάσα θα είναι στο λύκειο.

«Τότε, «ο ουρανός θα είναι το όριο» και όλα θα μπορούν να συμβούν», δηλώνει η ίδια.

Το Σάββατο, ο σύζυγός της διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στον Λευκό Οίκο για τα γενέθλιά της, οι λεπτομέρειες του οποίου παραμένουν μυστικές. Η μόνη συμβουλή προς τους καλεσμένους είναι πάνε φαγωμένοι και να φορούν ρούχα κατάλληλα για πολύ χορό.

Οι φήμες μάλιστα, λένε, ότι η Μπιγιονσέ, φίλη των Ομπάμα, θα τραγουδήσει προς τιμή της Πρώτης Κυρίας.