Ο Παναθηναϊκός παραμένει σε μεταγραφική τροχιά, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της χθεσινής επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. «Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις παικτών από τους κ.κ. Νταμπίζα, Αναστασίου, Σαραβάκο στο οικονομικό πλαίσιο που έχουμε θέσει και ίσως υπάρξει προσθήκη», είπε ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ο οποίος ερωτηθείς αν θα γίνουν πωλήσεις νεαρών παικτών απάντησε: «Αν θα καταλάβουμε τη δεύτερη θέση, που είναι και ο μεγάλος μας στόχος, δεν θα πουλήσουμε κανέναν νεαρό παίκτη».

Επίσης, ο κ. Αλαφούζος παραδέχθηκε ότι η συμμετοχή του ΠΑΟ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι «εξαιρετικά κρίσιμη για την επιβίωση και την εξυγίανση της ΠΑΕ», ενώ ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αγησίλαος Τουμαζάτος, αναφορικά με την προοπτική αδειοδότησης της ομάδας, τόνισε ότι «πρόσφατα έγινε έλεγχος από τη Grand Thornton και λάβαμε καθαρό πιστοποιητικό, σε αντίθεση με το περυσινό, το οποίο ήταν γεμάτο παρατηρήσεις, κάτι που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε».

Σήμερα (17.00) οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ηρακλή Ψαχνών για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το Τριφύλλι έχει εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης (3-0) από το πρώτο ματς και ο Γιάννης Αναστασίου προτίθεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, να δώσει χρόνο σε νεαρούς (Χουχούμης, Δώνης, Ατζαγκούν, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης) αλλά και στον Μπαϊράμι (φωτογραφία) που πρόσφατα αποθεραπεύτηκε έπειτα από επέμβαση στη μέση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΚΑΣ