Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι διοικούντες το Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με αντικειμενικό στόχο την εξασφάλιση της εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ και… όνειρο τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηδη οι Πράσινοι έχουν αποκτήσει τον κροάτη επιθετικό Μλάντεν Πέτριτς, ενώ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική Ιντερ και για τον δανεισμό του 20χρονου δανού διεθνούς αμυντικού μέσου Πάτρικ Ολσεν. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι προσπάθειες και για την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με στόπερ από το εξωτερικό, χωρίς ακόμη να υπάρχει σημαντική πρόοδος.

Εξάλλου οι Πράσινοι έδωσαν διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας στον νεαρό αμυντικό μέσο Τάσο Λαγό για να απαντήσει στην πρόταση που του κατέθεσαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Επί του παρόντος η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να μην ικανοποιείται οικονομικά, ενώ φήμες αναφέρουν ότι έχει δεχθεί κρούση και από γερμανικό σύλλογο.

Στο μεταξύ χθες ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων Νίκος Νταμπίζας και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Σαραβάκος βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα. Τα δύο στελέχη του Τριφυλλιού είχαν επαφές με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια για τον δανεισμό νεαρών παικτών από τις πράσινες ακαδημίες στην αχαϊκή ομάδα.