Μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, το «Newsroom», το οποίο παρουσίασε μια εξιδανικευμένη μορφή της δημοσιογραφίας – αλλιώς η δημοσιογραφία όπως θα έπρεπε να εξασκείται και δεν εξασκείται -, ξαναθύμισε στο κοινό πόσο σπάνιος ηθοποιός είναι ο Τζεφ Ντάνιελς, επανέφερε στην οθόνη την σπουδαία Τζέιν Φόντα και ανέδειξε την Ολίβια Μαν, ως ένα νέο σαγηνευτικό θηλυκό της βιομηχανίας του θεάματος, εξασφάλισε μια τρίτη και τελευταία σεζόν.

Οπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του HBO, το «Newsroom» θα είναι και πάλι στις οθόνες το 2014, με την τρίτη σεζόν προβολής του να είναι και η τελευταία. Αυτό σημαίνει ότι το τηλεοπτικό δράμα, που υπογράφει ο παραγωγός Ααρον Σόρκιν, θα κορυφωθεί. Γι’ αυτό πάντως, το HBO συμπεριέλαβε στην ομάδα πίσω από τις κάμερες τον Πολ Λίμπερσταϊν, ο οποίος υπέγραψε την επιτυχημένη σειρά «The Office».

Οι φήμες για μια τρίτη σεζόν του «Newsroom» υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, και εκκρεμούσε η επίσημη επιβεβαίωση.

Ο βασικός πρωταγωνιστής Τζεφ Ντάνιελς, που υποδύεται τον άνκορμαν Γουιλ ΜακΑβοϊ, είχε γράψει από τον Σεπτέμβριο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ότι η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά θα επέστρεφε στις οθόνες για μια τρίτη σεζόν.