Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τους τρεις βαθμούς στο Νιούκαστλ (1-0), όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής Μάικ Τζόουνς.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προηγήθηκε στο 8′ με τον Ντζέκο. Η Νιούκαστλ πέτυχε γκολ με τον Τιοτέ στο 34′, αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ομως, σε αντικανονική θέση ήταν ο Γκουαφράν ο οποίος δεν επηρέαζε τη φάση. Στη συνέχεια τα νευρά ήταν πολλά για τους παίκτες των δύο ομάδων και στο στρατόπεδο της Σίτι υπάρχει προβληματισμός σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Σαμίρ Νασρί (αποχώρησε με φορείο στο 79′ ύστερα από χτύπημα του Εμπιβά).Το τελικό 2-0 πέτυχε ο Νεγρέδο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να σημειώσουμε ότι το ματς διακόπηκε για λίγο στο 85′, επειδή μπήκε στο γήπεδο ένας γυμνός άνδρας!

Η Λίβερπουλ πέρασε από το «Μπριτάνια» νικώντας 5-3 την Στόουκ, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σόουκρος στο 5′ και ο Σουάρες στο 32′ πέτυχε το 2-0. Πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος όμως, η Στόουκ ισοφάρισε, με κεφαλιά του Κράουτς (39′) και δυνατό σουτ του Ανταμ.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε και πάλι στο 51′ με πέναλτι του Στίβεν Τζέραρντ και ο Σουάρες στο 71′ πέτυχε το 4-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και μείωσαν στο 85′ με τον Γουόλτερς. Μετά από τρία λεπτά όμως, ο Στάριτζ (επέστρεψε ύστερα από απουσία 40 ημερών λόγω τραυματισμού) σκόραρε για το τελικό 5-3.

Η 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι Αστον Βίλα-Αρσεναλ.