Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο.

Ο τεχνικός των Πρασίνων, δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζέκα και Τριανταφυλόπουλο, αλλά και στους τραυματίες Σίλντενφελντ και Λαγό. Ο πρώτος έχει πρόβλημα στο μετακάρπιο, ενώ ο Λαγός υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Μέντες, Δώνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA, υποστήριξε πως περιμένει αντίδραση από τους παίκτες, μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

«Το θέμα όμως είναι ότι δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο, να κάνουμε μία ήττα και μετά να περιμένουμε αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά «Στο ματς με τον Πανιώνιο θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο. Αυτό που ξέρουμε και αυτό που έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Έχοντας την ποιότητα ως ομάδα, παίζοντας στην έδρα μας και κάνοντας τα σωστά πράγματα, τότε νομίζω ότι θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Ο Αναστασίου ρωτήθηκε και για τον Μλάντεν Πέτριτς: «Σίγουρα είναι ένας ποιοτικός παίκτης, όμως το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμος.Νομίζω ότι θα ανεβάσει την ομάδα αρκετά ψηλά, με δεδομένο ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσωπικότητα και μπορεί να επιβληθεί μέσα στα αποδυτήρια. Και εμείς χρειαζόμαστε τέτοιους δυναμικούς χαρακτήρες και παίκτες με προσωπικότητα, ώστε να κατευθύνουν και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που θα είναι έτοιμος, τότε νομίζω ότι θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα».