Ο Τύπος στην Αργεντινή υποκλίνεται στον Χαβιέρ Σαβιόλα με αφορμή τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, φθάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η αθλητική εφημερίδα «Ole» έχει τίτλο: «Ο Θεός Χαβιέρ». Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε δυο γκολ στη νίκη με 5-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά 12 σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σαβιόλα πάει και για περισσότερα. Ο Χαβιέρ θέλει να γίνει θεός».

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού και πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρόι Κάρολ δήλωσε ότι η ομάδα του δεν είναι ξεγραμμένη κόντρα στους «Μπέμπηδες».

Ο βορειοϊρλανδός διεθνής τερματοφύλακας σε δηλώσεις του στη «Sun» υπογράμμισε: «Είχα ένα περίεργο σκίρτημα και παράξενα συναισθήματα μετά την γνωστοποίηση της κλήρωσης. Περιμένω όμως πώς και πώς αυτά τα ματς. Όλοι περιμένουν την Γιουνάιτεντ να περάσει αλλά για μένα κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες της ομάδας μου είναι χαρούμενοι για την πρόκρισή τους και θα παλέψουν πολύ. Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε κόντρα στην Γιουνάιτεντ, που ξέρουμε πως έχει κάποια αμυντικά προβλήματα. Υπάρχουν πιθανότητες και για εμάς».

Ο γαλλικός Τύπος μετέδωσε ότι η Μπαστιά έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Σαμπού Γιαταμπαρέ έως τέλος της εφετινής σεζόν.

Στην Γαλλία τονίζεται πως «ο Σαμπού Γιαταμπαρέ συμφώνησε να γυρίζει στην Μπαστιά για εξάμηνο δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τα έχουν βρει και ο παίκτης θα γυρίσει άμεσα στην ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πριν από λίγους μήνες».

Ο αφρικανός αμυντικός μέσος δεν έχει κατορθώσει να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και τον τελευταίο καιρό ο Μίτσελ δεν τον υπολογίζει στους Ερυθρόλευκους.