Για ένα ακόμη παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής η ΑΕΚ προβλημάτισε με την απόδοσή της. Το 4-2 κόντρα στην Κηφισιά δείχνει πως ναι μεν η επίθεση πήγε καλά, ωστόσο η άμυνα είχε πολλά κενά και δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ, η Κηφισιά όμως «πάγωσε» το Ολυμπιακό Στάδιο καθώς όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έκανε και το 1-2. Την ίδια ώρα ο κόσμος της ΑΕΚ στις εξέδρες δεν έκρυβε την δυσφορία του και γκρίνιαζε.

Στο 9′ ο Τσούπρος έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ. Η Κηφισιά ισοφάρισε στο 21′ με τον Αλημπά και στο 23′ ο Τεγούσης έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενος. Η άμυνα της ΑΕΚ και ο γκολκίπερ Βούρας σε αυτό το διάστημα έδειξαν να τα έχουν χαμένα.

Στο 38′ με κεφαλιά του Τσουκαλά ύστερα από φάουλ του Πλατέλλα, η ΑΕΚ έφτασε στο 2-2.

Στο 49′ ο Ντακόλ είχε σουτ στο δοκάρι της Κηφισιάς και στο 68′ ο Μπρέσεβιτς πέτυχε το 3-2. Ο τελικό 4-2 έγινε στο 83′ ξανά από τον Μπρέσεβιτς.

Κίτρινες: Κορακάκης, Τεγούσης, Ελσνερ.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Σταθάκης, Τσούπρος (37′ Ανάκογλου), Πεταυράκης, Γεωργέας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Γροντής, Ντακόλ(61′ Ράμα), Μπρέσεβιτς(87′ Παυλής).

Κηφισιά: Κόλλιας, Στασινός, Ελσνερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο(59′ Ντούμος), Αλημπάς(77′ Παπάζογλου), Βέρμπης, Γκατσούλας, Καραμπάς.