Ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει για τρίτη φορά στην ΠΑΕ Αρης, με στόχο να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό. Ο πρώην ισχυρός άντρας των Κιτρίνων που έχασε την περασμένη άνοιξη την ομάδα από τον Δημήτρη Ηλιάδη, πήρε το αίμα του πίσω, αφού χθες σε μαραθώνια έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Αρη, έπεισε τα λίγα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Κοινωνίας που παραβρέθηκαν και διά ανατάσεως της χειρός αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, μαζί με τους Κώνστα, Τσομπανίδη, Βασβάνη, Τσιώνκη, Αριστοτελίδη, Βογιατζή, Γιώτα. Χθες μάλιστα, μετά το τέλος της συνέλευσης, σύσσωμη η νέα διοίκηση πήγε στο ξενοδοχείο όπου κατέλυε η ομάδα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να δηλώσει τη συμπαράσταση στους παίκτες και το προπονητικό τιμ.  

Το σημερινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι οριακό, αλλά και το κλίμα αναμένεται να είναι βαρύ.  Οι οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων με επικεφαλής τον Super 3 δεν παραβρέθηκαν στη συνέλευση, ενώ στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή είχαν φωνάξει συνθήματα και εναντίον του Σκόρδα. Εξάλλου ο παλιός και νέος πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την εκτίναξη του χρέους της εταιρείας από τα περίπου δυο εκατ. που είχε πέσει με την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 44 μέχρι τα περίπου 30 που είναι αυτήν τη στιγμή. Αυτή η πορεία των οικονομικών της ΠΑΕ άλλωστε είχε αποτελέσει και έναν σημαντικό λόγο για την απόρριψη της αίτησης του Αρη για υπαγωγή στο άρθρο 99. Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένεται η στάση των οργανωμένων οπαδών απέναντι στον Λάμπρο Σκόρδα στο σημερινό παιχνίδι.

Μια ακόμη σημαντική απόφαση που λήφθηκε χθες είναι η παραλαβή και η δημοσιοποίηση του πορίσματος ελέγχου της ΠΑΕ Αρης από την εταιρεία NEXIA.