Με άνεση πέρασε ο Παναθηναϊκός από την έδρα του Λεβαδειακού και το τελικό 4-0 θεωρείται απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Αναστασίου ήταν οι νεαροί παίκτες της ομάδας. Οι Κλωναρίδης, Λαγός, Δώνης, όχι μόνο έβαλαν γκολ, αλλά είχαν συμμετοχή στην καλή παρουσία του ΠΑΟ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται μετά την πρόσφατη ήττα από τον Ατρόμητο, πήραν τα ηνία του ματς και εξασφάλισαν τους βαθμούς της νίκης.

Στο 31′ με ωραίο τρόπο ο Κλωναρίδης έκανε το 0-1 και στο 37′ ο Λαγός πέτυχε το 0-2 για τον Παναθηναϊκό. Στο 52′, ξανά ο Λαγός έστειλε τη μπάλλα στα δίχτυα για το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Δώνη.

Ο Λεβαδειακός απείλησε μόνο με τον Πετράτσι (σέντρα σουτ στο δοκάρι στο 69′), ενώ ο Παναθηναϊκός και άλλες καλές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Να τονιστεί πως για περίπου 25′ ο ΠΑΟ έπαιξε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λαγού με δεύτερη κάρτα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης.

Κόκκινη: Λαγός (68′).

Κίτρινες: Πετράτσι, Αμπέιντ, Ρισβάνης.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μάγκας(46′ Νικολακάκης), Μανόλο, Γεωργίου, Κονέ, Πετράτσι (76′ Μπούστο), Ροτζέριο, Ορτέγκα, Καπό , Μάντζιος.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος(83′ Ρισβάνης), Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Αμπέιντ(86′ Χουχούμης), Κλωναρίδης, Καρέλης (74′ Δώνης).