Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον βραβεύτηκε από το BBC ως η αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, έχοντας ολοκληρώσει την προπονητική καριέρα του τον περασμένο Μάιο, οδηγώντας τη Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Eνας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ανέδειξε είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος έστειλε μήνυμα στον προπονητή που θεωρεί ένα είδος ποδοσφαιρικού του πατέρα.

Κατά την εκδήλωση του BBC, o Σκωτσέζος ανταπέδωσε το χειροκρότημα το κοινού που τον υποδέχθηκε όρθιο στην σκηνή. Και στη συνέχεια άκουσε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του συνήθως ακριβοθώρητου και απόμακρου Ρονάλντο:

«Γεια σου, αφεντικό! το βραβείο αυτό σου ανήκει διότι αυτό που πέτυχες δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’ άλλη μια φορά, διότι από την ημέρα που ήρθα στη Μάντσεστερ, 18 μόλις ετών, με έκανες να νιώσω επαγγελματίας. Σου χρωστάω πάρα πολλά κι ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα το οφείλω σε μεγάλο βαθμό και σε εσένα» είπε μεταξύ άλλον ο Κριστιάνο.

Μετά το μήνυμα του πορτογάλου σούπερσταρ, ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον παρέδωσε στον Φέργκιουσον το βραβείο, με το Σκωτσέζο να ευχαριστεί πάνω από όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του στον πάγκο.