Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.Η κλήρωση έγινε στη Νιόν της Ελβετίας το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κληρωτίδα έβγαλε και μια τιτανομαχία για τη φάση των «16» της διοργάνωσης καθώς η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου θα γίνει το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη, ενώ στις 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στο Ολντ Τράφορντ.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 και 19 και 25 και 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 και 12 και στις 18 και 19 Μαρτίου.

«Μας αρέσει πολύ που θα πάμε σε ένα μυθικό στάδιο όπως το Ολντ Τράφορντ και που οι οπαδοί μας θα δουν μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδό μας. Η Μάντσεστερ δεν είναι η ίδια όπως με τον Φέργκιουσον, αλλά δείτε τους παίκτες που έχει στο ρόστερ και θα καταλάβετε. Θα πω αυτό που είχα πει τον περασμένο Αύγουστο. Στον όμιλο με Παρί, Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Αντερλεχτ κανένας δεν περίμενε ότι θα βρισκόμαστε στην κλήρωση στη φάση των «16»», δήλωσε ο ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ.

Τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα

Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν

Γαλατάσαραϊ – Τσέλσι

Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης

Ζενίτ – Ντόρντμουντ

Αρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου