«Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις δουλειά και ποδόσφαιρο, όμως δεν μπορείς να κάνεις και διαφορετικά. Από τη μία, αυτό που υπεραγαπάς και από την άλλη, η οικονομική ανάγκη. Είσαι αναγκασμένος να βρεις τον τρόπο ώστε να τα συνδυάσεις όσο καλύτερα γίνεται».

«Η ΑΕΚ για πολλούς είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Σαφώς και δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία, την έχουμε συνηθίσει αλλιώς και όλοι επιθυμούμε να επιστρέψει στη φυσική θέση της πιο δυνατή από ποτέ. Η πρόκληση όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες είναι συνάμα και η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Είναι ευτύχημα για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να βγαίνει στο γήπεδο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ειδικά μπροστά στο φοβερό κοινό της».

«Θίγεις ένα μεγάλο θέμα. Δυστυχώς τα πράγματα στην Γ’ Εθνική είναι πολύ δύσκολα. Μερικές ομάδες έχουν τους ποδοσφαιριστές τους απλήρωτους για μήνες και αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν έως και προβλήματα επιβίωσης. Διότι είναι πολλοί που ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο κυνηγώντας το όνειρό τους. Οι ομάδες θέλουν να αντεπεξέλθουν αλλά δεν μπορούν, δεν έχουν πόρους και έσοδα από πουθενά. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν διακρίνω κάτι στον ορίζοντα που να μας προσφέρει έστω την ελπίδα».

«Επειδή έχω εμπεδώσει πλέον ότι στην Ελλάδα είναι λιγοστές, αν όχι ελάχιστες, οι πραγματικές ευκαιρίες και στο ποδόσφαιρο, όχι δεν θα το έκανα αν δεν ήταν για κάτι που δεν θα ήμουν σίγουρος ότι έχει προοπτική. Να πάω δηλαδή στη Β’ Εθνική και να μην έχω να φάω; Καλύτερα σε μια δουλειά που θα μου αποφέρει έστω και λίγα χρήματα αλλά τουλάχιστον εξασφαλισμένα».