«Είναι αρκετά δύσκολο να συνδυάσουμε τη δουλειά με το ποδόσφαιρο. Το δεύτερο τρώει σημαντικό χρόνο, έχει μετακινήσεις, απαιτεί προσηλωμένη προσπάθεια για να αποφεύγονται μυϊκοί τραυματισμοί, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε σωστοί και προσεκτικοί στην προσωπική ζωή μας. Κι όλα αυτά να γίνονται παράλληλα με τη δουλειά από την οποία βγάζουμε τα προς το ζην».

«Ολοι θέλαμε από μικροί να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ και στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Μόνο και μόνο που υπάρχει στον όμιλό μας είναι ένα έξτρα κίνητρο, και ας μην ξεχνάμε ότι όλο το πρωτάθλημα έχει αποκτήσει ξεχωριστή προβολή λόγω της ΑΕΚ. Ασχολούνται πλέον και μαζί μας».

«Τα χρήματα που βγάζω από το ποδόσφαιρο είναι λίγα. Βγαίνουν ίσα ίσα τα οδοιπορικά μας, είναι σαν να δουλεύεις παρτ τάιμ, αλλά γνωρίζοντας ότι το κάνεις από χόμπι και όχι για να βάλεις χρήματα στην τσέπη ή να μαζέψεις κάτι στην άκρη. Δεν παρέχεται αυτή η πολυτέλεια».

«Με τις υπάρχουσες συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για μία τυφλή πρόκληση. Δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη και δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα σε θέμα επιβίωσης».