«Είναι βουνό να συνδυάζεις το ποδόσφαιρο με το επάγγελμα. Πλέον ασχολούμαι μόνο με τη ναυαγοσωστική, που είναι εποχικό επάγγελμα, γιατί οι τηλεπικοινωνίες προϋποθέτουν και απογευματινές ώρες εργασίας, οι οποίες δεν μου περισσεύουν. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη θυσία, μένω πίσω στη δουλειά μου για να κυνηγήσω το όνειρό μου».

«Η ΑΕΚ είναι τεράστιο μέγεθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, φανταστείτε πόσο δέος νιώθουμε εμείς που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία απέναντί της. Η πρόκληση είναι καλοδεχούμενη όμως. Το να αγωνιστείς απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μπροστά στον υπέροχο κόσμο της είναι κάτι που ονειρεύονται όλοι οι ποδοσφαιριστές».

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια από την ΕΠΟ. Οι ομάδες στηρίζονται στην αγάπη απλών ανθρώπων που δίνουν χρήματα από το υστέρημά τους για την ομάδα της πόλης τους και την τρέλα τους, ενώ μια μικρή βοήθεια προκύπτει ενίοτε από τους δήμους. Εμείς ίσα-ίσα βγάζουμε τα οδοιπορικά μας».

«Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα άφηνα τα πάντα, άλλωστε αυτό κάνω και τώρα. Από τα πέντε μου χρόνια γι’ αυτό παλεύω, έφτασα 23 και μυαλό δεν έβαλα. Το όνειρό σου όμως πρέπει να το κυνηγάς όσο αντέχεις».