Χαμηλές θερμοκρασίες και παγωνιά επικρατούν για μια ακόμη ημέρα στη βόρεια Ελλάδα, με τη θεμοκρασία στη Θεσσαλονίκη να βρίσκεται τα ξημερώματα στους 2 βαθμούς Κελσίου.
Στο μηδέν, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ μισό βαθμό άνω του μηδενός, είναι το θερμόμετρο στο Κιλκίς.
Στους -1 βαθμούς Κελσίου, η θερμοκρασία στην πόλη της Έδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, από τον Άγιο Αθανάσιο. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό.
Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών.
Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας, ενώ χωρίς αλυσίδες γίνεται η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, που είναι ωστόσο κλειστά για τους χιονοδρόμους.
Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.
Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία και στην πόλη των Γρεβενών, ενώ η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας γίνεται χωρίς αλυσίδες. Ωστόσο, υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία του δρόμου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από