Τις 23.000 ξεπερνούσαν το πρωί της Πέμπτης οι αιτήσεις στον ΟΤΕ, μετά την προκήρυξη 500 θέσεων εργασίας, που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Ο ΟΤΕ προκήρυξε θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές με αμοιβές άνω του βασικού μισθού και επιπλέον παροχές όπως πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου σε επιπλέον περιοχές της χώρας, αλλά και μηχανικούς. Συνολικά οι νέες θέσεις εργασίας που ανοίγουν στον ΟΤΕ αναμένεται να ξεπεράσουν τις 500. Προσθέτοντας και τις προσλήψεις που έγιναν το 2013, μέσα σε ένα χρόνο ο ΟΤΕ θα έχει κάνει πάνω από 1.000 προσλήψεις.

Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας.

Η εταιρεία προχωράει σε προσλήψεις σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που είναι σε εξέλιξη και για τα οποία κατατέθηκαν περισσότερες από 2.200 αιτήσεις συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από