Ισως είναι νωρίς να μπούμε από τώρα σε ρυθμούς εθνικής ομάδας, έστω κι αν έγινε την περασμένη Παρασκευή η κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, ένα θέμα φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρό και αξίζει να το δούμε, αφού ουδείς γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρεθούν στα γήπεδα της Βραζιλίας οι έλληνες τερματοφύλακες καθώς όλοι αρχίζουν να σκουριάζουν. Το γεγονός δεν έχει προηγούμενο αλλά είναι αλήθεια!

Ο Καρνέζης παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στο εξωτερικό, έπαιξε μόνο σε ματς Kυπέλλου, με άμεσο αποτέλεσμα να ανακύπτουν σενάρια για το μέλλον του. Χθες, ούτε οι άλλοι δύο κίπερ, που συνήθως βρίσκονται στις επιλογές του Σάντος, ήταν βασικοί στις ομάδες τους. Στον Ατρόμητο, ο Παράσχος άρχισε την ενδεκάδα από τον Τζενάμο και ο Σηφάκης βρέθηκε στον πάγκο. Ο Σηφάκης γκρινιάζει, δεν κρύβει πως θέλει να παίζει, ουδείς όμως γνωρίζει τις βουλές του προπονητή του Ατρομήτου. Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Αναστασίου για τρίτο σερί παιχνίδι επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Κοτσόλη. Μάλλον η «τιμωρία» για τον Καπίνο συνεχίζεται. Ενας νέος αφήνει τη θέση του σε έναν έμπειρο, σε κάποιον που ξαφνικά επανέρχεται στο προσκήνιο, έστω και χωρίς να πείθει απόλυτα. Ολο αυτό το παράδοξο σκηνικό είναι αμφίβολο εάν και πόσο θα συνεχιστεί. Διότι και οι ΠΑΕ θα επιθυμούν να στέλνουν παίκτες τους στις εθνικές, με δεδομένο ότι υπάρχει και μπόνους από τη ΦΙΦΑ. Λέτε να θέλουν να το χάσουν οι Ατρόμητος και Παναθηναϊκός;

Και επίσης δεν αποκλείεται να έχουμε επάνοδο Τζόρβα! Χθες ο πρώην διεθνής γκολκίπερ έπιασε τα άπιαστα στην Τούμπα σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του. Σταμάτησε τον ΠΑΟΚ! Ο δε Σάντσεζ (κόουτς του Απόλλωνα) δεν έκρυψε πως ο Τζόρβας αξίζει να πάει στην Εθνική. Με τόσα που συμβαίνουν στους υποψήφιους «άσους» του Σάντος, δεν αποκλείεται να δούμε σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση τον Τζόρβα. Κάποιοι, σε τέτοιες συνθήκες, ελπίζουν.