Μέσω των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος όπου η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί υποχρεωτικά να προετοιμάσει και κυρίως να κρατήσει σε ρυθμό τούς Μπέγκιτς και Πρίντεζη ενόψει του νοκ άουτ ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 23 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Στη χθεσινή… προπόνηση και νίκη με 101-63 (Κάρτερ 18, Μελισσαράτος 12 – Πρίντεζης 24, Παπαπέτρου 15) στην Ελευσίνα κόντρα στον φιλότιμο –πλην όμως πολύ μακριά από το επίπεδο των ομάδων της Ευρωλίγκας και του Παναθηναϊκού –Πανελευσινιακό, ο τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο τον Πρίντεζη (αποχώρησε λόγω ενός μάλλον επιπόλαιου τραυματισμού) και τον Μπέγκιτς, οι οποίοι λόγω τιμωρίας δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν στην Ευρωλίγκα για τρεις και τέσσερις αγώνες αντίστοιχα. «Σίγουρα αυτή η τιμωρία μάς έβγαλε από το πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να τους δώσουμε χρόνο αλλά μετράει πάντα και η αντίσταση που θα βρουν» τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος είδε μεν την ομάδα του να σουτάρει με 82% στο ημίχρονο (18/22 δίποντα) και 75% τελικά (33/44), όμως δεν είδε την κόντρα που θα ήθελε.

Η είσοδος του μαθητή λυκείου της Ελευσίνας Νίκου Χουχούμη (έκλεισε τα 17 τον Μάιο) δικαίως ήταν το γεγονός της βραδιάς στο φιλόξενο γήπεδο της Γούβας και ο νεαρός παίκτης αποθεώθηκε από τους φίλους των γηπεδούχων.