«Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει η ΑΕΚ την άνοδο στη Β’ Εθνική, ακόμη και αν είναι να αγωνιστώ εγώ», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το περασμένο καλοκαίρι στο Τατόι κατά την πρώτη ανάλυση των σχεδίων του για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα ωστόσο, μετά και τη συμπλήρωση 8 αγώνων της Ενωσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την ισοπαλία (1-1, 55′ Ντακόλ – 88′ Ζωνάς) που της απέσπασε ο Αστέρας Βάρης, οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον Ηρόδοτο (18 έναντι 19), τον οποίο αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη (11/12) στο Παγκρήτιο Στάδιο! Και ασχέτως με το ότι έχει έναν αγώνα λιγότερο από την ομάδα της Κρήτης, πιθανό νέο στραβοπάτημα απέναντί της ενδέχεται να προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να φέρει σε δύσκολη θέση τον προπονητή της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα. Και αυτό γιατί οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι το τρίτο αρνητικό σε μόλις εννέα αγώνες της Ενωσης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, μετά την ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα.

Τουναντίον τόνισε ότι «οι ποδοσφαιριστές νομίζουν ότι με ένα παιχνίδι έχουν φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Ισως να είναι και δικό μου λάθος που δεν τους έχω πείσει ότι δεν θα τους χαριστεί κανείς. Πάντα θα είμαι υπέρ των παικτών. Τα πάντα όμως αξιολογούνται. Οπως και εγώ. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι καταλαβαίνουν και κάποιοι όχι», τόνισε σχετικά.