Με τέτοια στραβοπατήματα, είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αφού με την ισοπαλία 0-0 που παραχώρησε ο Δικέφαλος στον Απόλλωνα μέσα στην Τούμπα, έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την ομάδα του Πειραιά.

Ο ήρωας της αναμέτρησης, ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος είχε «κατεβάσει τα ρολά» και παρά το ότι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να τον νικήσουν. Η αίσθηση που υπήρχε λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών, ήταν ότι δεν θα έμπαινε γκολ, ακόμη και αν υπήρχε ένα ημίχρονο ακόμη. Ο Λούκας στο 78’ είχε δοκάρι, ενώ ο Χουμπ Στέφενς, είχε βάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όποιον επιθετικό είχε στην διάθεση του. Ο Απόλλωνας, που είχε κλειστεί στην άμυνα του, αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 41’ λόγω αποβολής του Μίνγκα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νέτσιντ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Τζόρβα, αλλα ο διαιτητής Κύζας, υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Αθανασιάδη στον Κόρμπο.

Ο Κύζας (Δράμα) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λάζαρ, Βίτορ, Χατζηζήση.

Ο Μίνγκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 41’.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας 72’ Νέτσιντ), Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης (59’ Κατσουράνης), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (59’ Βούκιτς), Αθανασιάδης

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Αργυρόπουλος (21’ Χατζηζήσης), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κανακούδης, Κόρμπος, Τσοκάνης, Μίνγκας, Παντελιάδης, Μπάρκογλου (58’ Παπαζαχαρίας), Πετρόπουλος (76’ Τσιλιγκίρης)