Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Μίτσελ για τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο χαρακτήρισε πολύ δυνατό αντίπαλο και παραδέχτηκε ότι ήταν η πιο δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού.

«Οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν πολύ καλή δουλειά και τους ευχαριστώ. Είναι σημαντικό να έρχονται καλά αποτελέσματα. Ήταν η πιο δύσκολη νίκη που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γιατί αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά ευτυχώς κερδίζαμε και είναι το πιο σημαντικό αυτό», τόνισε στη Nova ο Μίτσελ.

O προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι όπως λέω πάντα ευχαριστημένος από το σύνολο της ομάδας. Σήμερα έμαθα πως σπάσαμε νέο ρεκόρ. Αυτό οφείλεται στην καθημερινή δουλειά που κάνουμε. Δεν υπάρχει πάντα η τέλεια επιτυχία αλλά η μέγιστη προσπάθεια και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος».

Αναφερόμενος στην επιλογή του στον άξονα, ο Μίτσελ υποστήριξε: «Έχουν τις ίδιες πιθανότητες ο Μασάντο και ο Εντινγκά όπως και ο Σάμαρης ο οποίος μας άφησε ικανοποιημένους. Ο Εντινγκά είναι ένας παίκτης που είναι πιο καλός στην τακτική. Βοηθά πολύ στο να παίρνουν όλοι τις κατάλληλες θέσεις. Στο ματς με τον Αστέρα θέλαμε έναν πιο επιθετικό παίκτη. Γι’ αυτό βάλαμε τον Πάολο».

Για την έλλειψη φρεσκάδας που παρατηρήθηκε στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός υποστήριξε: «Δεν ήταν τόσο θέμα φρεσκάδας όσο επιτυχίας και συνέχειας. Με ανησυχεί το γεγονός πως χάσαμε πολλές φορές την μπάλα από τα πόδια μας. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στην Αντερλεχτ. Ειδικά ο κόσμος και αυτό αγγίζει και τους παίκτες. Την Τρίτη θα είμαστε διαφορετικοί. Θα είμαστε πιο φρέσκοι, πιο γρήγοροι, πιο επιθετικοί και νικητές».

O Aστέρας Τρίπολης διαμαρτύρεται για το πέναλτι που έδωσε ο Καλογερόπουλος υπέρ του Ολυμπιακού.Ο στόπερ Γιώργος Ζησόπουλος υπογράμμισε ότι δεν ακούμπησε τον Βάις:«Ειλικρινά δεν τον ακούμπησα. Δεν του έκανα τίποτα».

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης, ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του. Τόνισε: «Μας τιμάνε τα λόγια του κυρίου Μίτσελ. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε συγκέντρωση και πειθαρχεία. Το αρχικό πλάνο υποστηρίχτηκε από τους παίκτες αρκετά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και φανήκαμε απειλητικοί σε κάποιες φάσεις, αλλά μετά ήρθε το πέναλτι. Οταν δέχεσαι γκολ στην έδρα του Ολυμπιακού είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους και να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Τόρες(αντικαταστάθηκε στο β΄ ημίχρονο) δεν εμπνέει ανησυχία στον Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Κυριακή θα πωλούνται εισιτήρια για το ματς με την Αντερλεχτ από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης (10.00-17.00). Οι τιμές τους: 55, 60, 75 και 175 ευρώ(VIP).