Με χαρακτηριστική άνεση πήραν τους βαθμούς της νίκης ο Ατρόμητος, η Skoda Ξάνθη και ο Πανθρακικός. Ετσι, οι τρεις αυτές ομάδες ανέβηκαν κι άλλο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΗ. Στο 17′ ο Νάστος έβγαλε τη σέντρα και ο Μπρίτο έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Νάστος πέτυχε το 2-0 ύστερα από προσπάθεια του Μπρίτο, σε μια αντιστροφή ρόλων σε σχέση με το πρώτο γκολ των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 86′ από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, σε αντεπίθεση της ομάδας του Ατρομήτου.

Διαιτητής: Τοπούζης.

Ατρόμητος: Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγγλέσιας, Καραμάνος(74′ Φάμπιο), Ούμπιντες, Δημούτσος(89′ Γεωργίου), Παπαδόπουλος, Μπρίτο(83′ Μπάλλας).

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζορό, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης(82′ Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο(74′ Μακουκούλα), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζετς, Ογιος, Παπάζογλου.

Στην Ξάνθη, η γηπεδούχος Skoda πήρε από το 30ό δευτερόλεπτο το προβάδισμα στο σκορ και η Βέροια ουδέποτε κατάφερε να μπει στο ματς. Το τελικό 3-0 κρίνεται ως απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

Το 1-0 ήρθε από τον Τριάδη σε πάσα του Μαρίν, προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Στο 63′ ο Σολάρι έστειλε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 75′ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι από τον Ορέστες. Σολάρι στο χτύπημα και 2-0 για την Ξάνθη. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 84′ από τον Μάνταλο.

Διαιτητής: Κομίνης.

Κίτρινες: Ορέστες, Γεωργιάδης, Μπαξεβανίδης, Ντιέ, Φλίσκας.

Skoda Ξάνθη: Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βασιλακάκης(64′ Μάνταλος), Φλίσκας, Παϊτο, Τριάδης, Μαρίν(67′ Ντιέ), Σολάρι, Σολτάνι(88′ Μπέρτος), Χοσέμι.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Σισοκό(80′ Μπάρμπας), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς(61′ Σεγούντο), Τραπ, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Μπεν(88′ Μάνος).

Στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός πήρε τους βαθμούς (2-0) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν νωρίς (30′) με δέκα παίκτες και τελείωσαν το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές.

Στο 29′ ο Ιγκόρ επιχείρησε σουτ, ο Λίλα απέκρουσε με το χέρι και καταλογίστηκε πέναλτι. Παράλληλα, είδε την κόκκινη ο παίκτης του ΠΑΣ. Ο Ιγκόρ ήταν εύστοχος για το 1-0, ενώ στο 54′ ο Ζεκίνια έκανε το 2-0.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης.

Κόκκινες: Λίλα (30′), Κεϊτά (64′ με δεύτερη κίτρινη).

Κίτρινη: Βελλίδης.

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες(78′ Εμπόου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ιγκόρ(41′ Ζεκίνια), Ζος, Χρήστου, Ρομέου(85′ Πόποβιτς), Σαρακατσάνος.

ΠΑΣ Γιάνννινα: Βελλίδης, Νίλα, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες(66′ Σκόνδρας), Ιλιτς, Κεϊτά, Ντάσιος(53′ Ρουμπουλάκου), Βισέντο(34′ Στρούνα).