Ο Παναθηναϊκός άρχισε ιδανικά το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφερε να το τελειώσει με τον ίδιο τρόπο. Οι Πράσινοι έφεραν 1-1 στη Ριζούπολη ύστερα από μία άσχημη εμφάνιση, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αναστασίου.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το ματς, αφού είχε καλή ευκαιρία στο 3′ με τον Πράνιτς και άνοιξε το σκορ στο 6′ με τον Μπεργκ.

Η συνέχεια όμως, δεν ήταν η ίδια. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 39′ με σουτ του Αμπέϊντ που απέκρουσε ο Τζόρβας.

Στο β’ μέρος, ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 47′ με κεφαλιά του Παντελιάδη, ο οποίος εκμεταλεύτηκε μπέρδεμα του Κοτσόλη με τον Μέντες.

Μετά το 60′, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να απειλήσει. Η καλύτερη στιγμή πάντως ήταν για τον Απόλλωνα όταν ο Κοτσόλης είχε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Τσοκάνη (76′). ΟΙ Πράσινοι ζήτησαν πέναλτι στο 88′, σε μαρκάρισμα του Τσιλιγκίρη, στον Μπεργκ.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Πετρόπουλος, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Αλβαρεζ – Κουτρουμπής, Πράνιτς,Τριανταφυλλόπουλος.

Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αλβαρες, Δεληζήσης, Καμαρά (20′ Τσοκάνης), Κόρμπος, Μίνγκας (86′ Τσιλιγκίρης), Διαμάντης (46′ Παντελιάδης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός (71′ Κλωναρίδης), Πράνιτς, Αμπεϊντ (64′ Ατζαγκούν), Καρέλης, Μπεργκ.