Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η Αντζελίνα Ζολί για τα γενέθλια του αγαπημένου της Μπραντ Πιτ. Ομως, όπως φαίνεται, στον κατάλογο των δώρων δεν θα περιλαμβάνεται τελικά και ένα ολόκληρο νησί σε σχήμα καρδιάς! Η είδηση ότι το αγόρασε για τον καλό της έκανε τον γύρο του κόσμου, αλλά φαίνεται ότι ήταν πολύ εντυπωσιακή για να είναι αληθινή. Οι τελευταίες πληροφορίες, δε, τη διαψεύδουν. Φυσικά μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που κλείνει τα 50 ο Μπραντ πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Η βρετανική εφημερίδα «Μίρορ» έγραψε ότι η 38χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να αγοράσει το νησί στη λίμνη Μαχόπακ, 80 χιλιόμετρα βόρεια της Νέας Υόρκης, έναντι 19,7 εκατ. δολαρίων (κάπου 14 εκατ. ευρώ). Το νησί Πέτρα διαθέτει δύο υπερπολυτελή σπίτια σχεδιασμένα από τον γνωστό αρχιτέκτονα Φρανκ Λόιντ Ράιτ, τον οποίο θαυμάζει ο Μπραντ Πιτ και μάλιστα είχε δηλώσει ότι «από τότε που γνώρισα το έργο του άλλαξε η ζωή μου!». Πολύ ισχυρό στοιχείο για να πείσει τους απανταχού θαυμαστές του ζευγαριού ότι η Αντζελίνα θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη του καλού της –εκείνος της είχε δωρίσει στα γενέθλιά της κάτι πολύ πολύ φθηνότερο: εσώρουχα αξίας 3.000 ευρώ!

Η βρετανική εφημερίδα επικαλέστηκε πηγή της η οποία ισχυριζόταν ότι «μόλις η Αντζελίνα άκουσε ότι το νησί πωλείται, κανόνισε να το δει από κοντά και έμεινε ενθουσιασμένη. Το σπίτι είναι πολύ απομονωμένο, ιδανικό για να αποφύγει τη δημοσιότητα και φυσικά για οικογενειακό εξοχικό. Και σίγουρα το ότι έχει σχήμα καρδιάς θα συγκινήσει τον Μπραντ».

Φαίνεται όμως ότι η ιστορία, που έκανε τον γύρο του κόσμου, είναι… άνθρακες, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Νιου Γιορκ Ποστ». Το νησί ανήκει στην οικογένεια Μασάρο και οι ιδιοκτήτες δήλωσαν άγνοια για όσα γράφονται. Δεν δίστασαν μάλιστα να αποκαταστήσουν την αλήθεια γύρω από την πώληση του νησιού Πέτρα. «Δεν γνωρίζω από πού ξεκίνησαν όλα αυτά», υποστηρίζει η Ντόνα Μασάρο. «Η οικογένειά μας ανακοίνωσε ότι το νησί πωλείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον κανένας υποψήφιος αγοραστής» (η αγγελία έχει δημοσιευθεί και σε ελληνικές σελίδες αγοραπωλησιών τον Νοέμβριο του 2012 με εντυπωσιακές εικόνες και περιγραφές). Η κυρία Μασάρο στις δηλώσεις που έκανε στη «Νιου Γιορκ Ποστ» δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αν το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ ενδιαφέρεται για το νησί, είναι έτοιμη να το προσκαλέσει για ένα καφεδάκι (ή τσάι) και να το συζητήσουν.