Οι πανηγυρισμοί από τα αποδυτήρια της εθνικής Ελλάδος μετά την ισοπαλία – πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μεταφέρθηκαν στο αεροπλάνο, όπου οι διεθνείς μας το διασκέδασαν ανοίγοντας σαμπάνιες και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ αρκετά ήταν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

Πρωτοπόροι στο γλέντι ήταν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κώστας Μανωλάς, με τον πρώτο να ζητάει από τους πάντες να σηκώσουν τα χέρια και να αποθεώσουν κατ’ αρχάς τον αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη, εν συνεχεία τον Κώστα Κατσουράνη και στο τέλος τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη – τις παλιοσειρές της Εθνικής. Από την πλευρά του, ο Μανωλάς φώναζε συνθήματα με μια ντουντούκα, με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν και να του πετούν χαρτοπετσέτες.

Βέβαια, στο γλέντι συμμετείχαν και τα μέλη του πληρώματος, ενώ με το που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», άπαντες φώναξαν «πιστολέρο» προς τιμήν του Κώστα Μήτρογλου και ύστερα από εντολή του Τζαβέλλα.

Λίγο μετά από τις 04:00 τα ξημερώματα και με σχεδόν δίωρη καθυστέρηση, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας επέστρεψε στην Αθήνα από το Βουκουρέστι και γνώρισε την αποθέωση από τους έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον Φερνάντο Σάντος και τους παίκτες του, φωνάζοντας συνθήματαγια τη μεγάλη πρόκριση σε ένα ακόμα Μουντιάλ.