Ο Ολυμπιακός σημείωσε τρεις σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού, της Μπενφίκα και του ΠΑΟΚ και ο Μίτσελ υποστήριξε μακάρι να μην τελειώσει η εβδομάδα!

« Δεν μπορείς να κερδίσεις το πρωτάθλημα από την πρώτη αγωνιστική. Θα προσπαθήσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, να αποκτήσουμε τον χαρακτήρα που θέλουμε και δεν ασχολούμαι με τα όσα γράφονται και με τις κριτικές για τον Ολυμπιακό. Ήταν τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά για μας, αλλά αν δεν υπήρχε η αυτοπεποίθηση των παικτών δε θα έρχονταν αυτά τα αποτελέσματα», τόνισε ο Μίτσελ.

Ο ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στον MVP του ντέρμπι Τζόελ Κάμπελ : Παίξαμε σαν ομάδα. Δε χάσαμε τον έλεγχο καθόλου και το πλάνο ήταν να ελευθερωθεί από εκείνη την πλευρά ο Καμπέλ. Το πλάνο βγήκε και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το γκολ του Σαβιόλα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα του Κάμπελ και αυτό το κάναμε επίσης πολύ καλά».

Για τον σκόρερ Κώστα Μήτρογλου ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Ο Μήτρογλου έχει προτερήματα, πολύ καλά στοιχεία, προσπάθησε να τα δουλέψει και να τα βελτιώσει και με όλο τον σεβασμό δεν είναι παίκτης μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ευρωπαίος. Δεν είναι μόνο ο Μήτρογλου, είναι ο Μανιάτης, ο Σάμαρης και άλλοι παίκτες που δε θέλω να αφήσω έξω».

Ο Μίτσελ μίλησε για το πάθος που έχει: «Δε σταμάτησα ποτέ να θέλω να κερδίζω. Δε συμβιβάστηκα ποτέ, πάντα κυνηγούσα τη νίκη, και είμαι χαρούμενος που ακολουθούν και οι παίκτες την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την πρόοδο γιατί δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν έχει κριθεί η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ» .

Ο Τζόελ Kάμπελ υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε αυτά τα τρία ματς. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε τις νίκες για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας. Το αξίζει γιατί μας στηρίζει. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχω πολλά περισσότερα να δείξω απ’ αυτά που έδειξα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε : «Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός. Θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Οι στόχοι μας είναι πάρουμε το νταμπλ και να περάσουμε στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ . Σε ότι αφορά τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα έχω κλειστά τα αυτιά μου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια τους έδωσε συγχαρητήρια, όπως και στον Μίτσελ και τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό για ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει κανένα τίτλο. Οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν έξτρα πριμ για τις νίκες επί του Παναθηναϊκού, της Μπενφίκα και του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς πιστεύει ακόμα στην κατάκτηση του τίτλου : «Αν θέλεις να κάνεις κάτι στον Ολυμπιακό, όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτό δεν έγινε και έτσι δεν πετύχαμε κάτι καλό. Μέχρι το 60′ παίζαμε καλά αμυντικά, αλλά δεν κάναμε τίποτα στην επίθεση και αυτό ήταν πρόβλημα. Προηγήθηκαν οι αντίπαλοι μας και έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Μετά το 1-0 και έτσι ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Θέλω να υποστηρίξω τους παίκτες μου. Θα έχουμε δύο εβδομάδες κενό, θα απουσιάζουν ποδοσφαιριστές μας και όταν επιστρέψουν θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ποιότητα και όταν χάνεις με 1-0 πρέπει να πάρεις ρίσκα. Νομίζω πως αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κούραση αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Θα πρέπει να βρούμε γιατί χάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε σε άσχημη βραδιά. Για την υπόθεση του τίτλου, θα πρέπει να προχωρήσουμε και πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος ».

Απογοητευμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν ο ρουμάνος αμυντικός μέσος Κοστίν Λάζαρ:«Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας εδώ και τρία χρόνια. Υπήρχε πλάνο νίκης, ήμασταν λίγο άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά καταρρεύσαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Ο γκολκίπερ Σανθ Χακόμπο υπογράμμισε: «Είναι μια πολύ βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι τα τελευταία τρία χρόνια η πιο βαριά ήττα, για μένα προσωπικά η πιο βαριά της ζωής μου. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε πρέπει να σεβόμαστε το έμβλημα και δεν το κάναμε. Αν είμαι εγώ ο υπεύθυνος, αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη ακόμα-ακόμα και να φύγω. Παίξαμε πάρα πολύ άσχημα, δεν ήταν όμως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το μοναδικό. Και με τη Μακάμπι το ίδιο έγινε. Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που έγινε. Εμαι άντρας και δεν κλαίω. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και δεν μαθαίνουμε».