Μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού παίζεται μεταξύ των δύο Αργεντινών Τσόρι Ντομίνγκες και Χαβιέρ Σαβιόλα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης(19.30-Νοvasports1).

Ο Μίτσελ έχει έτοιμα τα πλάνα του για την ενδεκάδα με μοναδικό ερωτηματικό μία θέση . Ο Σαβιόλα θα είναι παρτενέρ του Μήτρογλου ή ο Ντομίνγκες θα παίξει στον άξονα σε ρόλο κρυφού κυνηγού; Στo βασικό σχήμα προορίζεται ο Τζόελ Κάμπελ. Η πιθανή ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (Ντομίγνκες), Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγερι, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Γιαταμπαρέ, Μασάντο, Σέποβιτς.

Αποκλείστηκαν οι τραυματίες Βάις, Εντινγκά, Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν και οι Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου.

Σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα αυξήσει τη διαφορά στους έξι βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και στους λογαριασμούς των Ερυθρολεύκων θα μπουν χρήματα που αντιστοιχούν σε έξτρα πριμ . Κάτι που έχει υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης για την σειρά αγώνων με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ.

Η Λίβερπουλ καλεί Μήτρογλου

Νέα δημοσιεύματα αυτή το φορά από τη βρετανική «Mirror», κάνουν λόγο για την προσπάθεια της Λίβερπουλ να αποκτήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο τον Κώστα Μήτρογλου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «τεχνικός της Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς θέλει έναν επιθετικό και έναν μέσο, και έχει στη λίστα του τον διεθνή φορ Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι διαθέσιμος με το ποσό των 7 εκατ. ευρώ παρά την εξαιρετική χρονιά που κάνει στον Ολυμπιακό».

Ακόμα σημειώνεται ότι ο Ρότζερς θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να πείσει τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου να δαπανηθούν νέα υπέρογκα ποσά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Νταβίντ Φουστέρ έδωσε σύνθημα νίκης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Stadio τόνισε μεταξύ άλλων: «Εχουμε πάρει δύο νίκες στα ματς με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και αυτό μας δίνει μεγάλη ώθηση για το τρίτο ντέρμπι που δίνουμε με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το τρίποντο. Η πίεση είναι μεγάλη πριν από τέτοιες συναντήσεις. Εμείς οι ποδοσφαιριστές έχουμε ευθύνη απέναντι στον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και απέναντι στον σύλλογο να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο».