Ο Δημήτρης Κολοβός έκανε την ανατροπή για τον Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε τον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη με 2-1. «Είσαι μεγάλος παίκτης αγόρι μου», είπε ο προπονητής του Πανιωνίου, Νίκος Παντελής, στον Κολοβό, όταν έδινε τη θέση του στον Λαμπρόπουλο.

Ο Απόλλωνας, είχε προηγηθεί με κεφαλιά του Χρήστου Μίνγκα στο 21′ και έχασε μία καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 48′ (ο Γαλανόπουλος εξουδετέρωσε σουτ του Γκουέλα). Ο Κολοβός «χτύπησε» πρώτα στο 63′ ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στη συνέχεια στο 78′ όταν διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Κούρντι, Αραβίδης- Έγκον, Μίνγκας, Παντελιάδης, Φαρινόλα, Βέρτζος

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (83′ Λαμπρόπουλος), Μενδρινός, Μητρόπουλος, Ντούνης (46′ Γιάννου), Αραβίδης, Καλτσάς (67′ Καμπάνταης).

Απόλλων: Τζόρβας, Χατζησήσης (69′ Βέρτζος), Παντελάδης, Αλβάρεζ, Δεληζήσης, Κόρμπος, Εγκόν (58′ Τσοκάνης), Καμαρά, Γκουέλα, Φαρινόλα, Μίνγκας (82′ Μπάρκολγου).

***Ισόπαλο 2-2 τέλειωσε το παιχνίδι Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Ιλιτς (5′) και Κοροβέση (29′). Η Βέροια μείωσε με τον Καλτσά στο 32′ και ισοφάρισε με τον Μπάργκαν στο 39′.

Στο β’ μέρος, η Βέροια πίεσε για να πετύχει άλλο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε παρότι ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες στο 69΄αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λιλα. Οι γηπεδούχοι στην καλύτερη στιγμή του β’ μέρους είχαν δοκάρι με τον Μπάργκαν (85′).

Διιαιτητής: Μάνταλος (Καβάλα)

Κίτρινες: Μρντάκοβιτς, Μάνος – Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντάσιος

Κόκκινη: Λίλα

Βέροια: Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Τραπ (67΄Ζεζίνιο), Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (90+1΄Μάνος) , Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Σιόντης (84΄Σεγκούντο)

ΠΑΣ Γιάννινα: : Βελλίδης, Βίλα (75΄Ντάσιος), Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (83΄Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς (73 Κειτά) , Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα