Ο Πλατανιάς σταμάτησε το σερί νικών του Άρη, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού νίκησε με 2-1 την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Κίτρινοι ενώ εκτός έδρας είχαν δύο συνεχόμενες νίκες (Πανιώνιο, Βέροια), στην έδρα τους, φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα, αφού ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ούτε μια νίκη και παρά το ότι ο Ουντότζι ισοφάρισε σε 1-1 στο 72’ δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το σκορ άνοιξε ο Τόρες στο 43’, ενώ ο Ουντότζι, ισοφάρισε στο 72’. Το τελικό 2-1 έκανε ο Γουνδουλάκης στο 83’. Η ομάδα του Πλατανιά που εκτός έδρας μέχρι τώρα είχε πετύχει ένα μόνον γκολ σε τρία παιχνίδια, κατάφερε να πετύχει δύο, εκμεταλλευόμενη, τα κενά στην άμυνα του Άρη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Γιωργαλίδης έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το κεφάλι του, λόγω ενός βεγγαλικού που δέχθηκε από την θύρα των φανατικών οπαδών του Άρη κάτι που σημαίνει, ότι η έδρα των Κίτρινων κινδυνεύει με τιμωρία.

Την κίτρινη κάρτα, είδαν οι: Ουντότζι, Φαίσκα, Σεγκούρα, Δημήτρης, Ντα Σίλβα, Γιωργαλίδης, Στόλερ.

Άρης: Διούδης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Νταμαρλής (85’ Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Παπαδόπουλος (65’ Μανιάς), Ίμπε (57’ Σταυρόπουλος), Τάτος, Ουντότζι

Πλατανιάς: Γιωργαλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (70’ Ντα Σίλβα), Φερνάντεζ, Φάϊσκά, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (86’ Ιντζίδης), Τόρρες, Μοράλ, Μπέλιτς (67’ Γουνδουλάκης)