Η Ευρωλίγκα ξεκινά σε λίγες ώρες με τα πρώτα παιχνίδια και οι προπονητές όπως κάθε χρόνο έχουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο.

Η διοργανώτρια αρχή με ένα εξαιρετικό βίντεο, παρουσιάζει τα πραγματικά…σχέδια των προπονητών που προσπαθούν να κλέψουν τα συστήματα των αντιπάλων. Με χιούμορ και εξαιρετική ηθοποιία από όλους τους τεχνικούς.

Η ιστορία αρχίζει από τον Ετόρε Μεσίνα, τον Ιταλό τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον οποίο προσπαθούν να κατασκοπεύσουν όλοι, ενώ κάποια στιγμή περνάει πίσω ως καθαριστής του κτιρίου ο τεχνικός της Μακάμπι, Ντέηβιντ Μπλάτ. Πίσω από μια γλάστρα κρύβεται ο Ελληνας προπονητής της Ζαλγκίρις Ηλίας Ζούρος και όλοι παρακολουθούν σε δεύτερη φάση τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσα.

Σε ξεχωριστό γραφείο κάθεται ο τεχνικός του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος διαβάζει τις οδηγίες και τα μυστικά για το πώς κερδίζεις την Ευρωλίγκα, αλλά όταν φεύγει και οι άλλοι προπονητές πάνε να του πάρουν τα σχέδια, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αργύρης Πεδουλάκης του Παναθηναϊκού, ανακαλύπτουν πως στις σημειώσεις του γράφει: «Συνεχίστε να ψάχνετε» !

Το βαρύ πυροβολικό έρχεται στο τέλος με τον νέο τεχνικό της Φενέρμπαχτσε και κορυφαίο τεχνικό στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παρακολουθεί από μια γιγαντοοθόνη όλους τους αντίπαλους προπονητές και να λέει: «Είμαστε έτοιμοι. Εσύ είσαι ;».

Απολαύστε το πραγματικά εξαιρετικό βίντεο της διοργανώτριας αρχής για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν.